3.6.07

Lõpetamised vol 1: Riia

Vanusest tingituna (ehk sellest, et enamik mu sõpru on selles vanuses) tuleb sel aastal käia üsna mitmel lõpetamisel...

Eelmisel nädalavahetusel tšillisin niisama Stockholmis, seekord oli sihiks naaberpealinn Läti (ei saa me läbi Lätita).

Anita, Mikk, Triin ja Ira said oma lilled kätte. Neid seal säravate nägudega vaadates tuli endalgi hetkeks mõte, et võinuks ju pingutada, aga ega midagi hullu nüüd küll lahti ei ole.

Riia oli sama koha peal. Vabadussammas ja seda valvavad sõdurid samuti. Linna võluks jääb minu jaoks alati see jõeäärne park, millele Tallinnal pole mitte midagi vastu panna. Ja toidulõhnad Lidos :D Lisaks veel see, et vanalinnas, iga nurga või lava peal toimub mingi jämm. Näiteks laulavad konnad ooperit. See oli põhiline. Või et kingapoodides müüakse kingi, mille seast võiks otsimise korral midagi isegi leida (aga sel korral olid kõik väga kingapoevaenulikud) :)

Sel korral ei olnud siiski ühtegi meest, kes oleks tahtnud sillalt alla hüpata, aga see ei vähendanud linna atraktiivsust karvavõrdki.

Jõe peal võiks laevagagi sõita, aga kuna lätlastel on veidi teine ajast arusaam kui meil, siis ei õnnestunud meil ühelgi korral lahkuvat paati tabada ja nõnda me siis istusime kaldasse kinni jäänud paadis (loe: kohvikus). Ah teate tegelt, see postitus on taas ood sõprusele ;)

Järgmisena ootab mind Estonia kontserdisaal.

Lähipealinnade tuur jätkub.

Kommentaare ei ole: