26.2.06

Embarrasment

See juhtus nädal aega tagasi.

Õppetund: Don't try it at home

Su peole ilmub uus norrakas. Suht kobe peaks mainima. Ta on linnas esimest päeva ja esimiene üritus, millest ta osa võtab on sinu teemapidu. Teed temast nagu teistestki pilti. Hiljem vaatate tüdrukutega pilte ja teete nalja, et hahhahhaa, kas sellest tüübist pilt on sul juba desktopil. Sina ütled: "Hahaaahaa... ei ole, aga võib ju panna." Ja panetegi. Kõigil naja kui palju. Pilt venib veel veits välja ka.

Õhtul vaatad korterinaabriga filmi. Lubasid norrakatega välja minna. Helistavad norrakad, ütled et tulge sisse, filmi on veel pool tundi. Vaatate kõik koos filmi. Sh uus norrakas. Hiljem sulged sa filmi ning enne kui sul meeldegi tuleb vaatab ekraanilt vastu seesama norrakas, kes kotttoolil kohvi larbib. Nad vaatavad teineteisega tõtt.

Sina lähed tulipunasest punasemaks. Meganaljakas on ka, aga naerda ei saa, sest teine on shokis. Suudab ainult öelda: "It's a bad picture." Ja sina vastad: "It was a test, don't think too much." ning jooksed kööki, sest enam ei suuda naeru pidada. Köögis on juba su kroterinaaber ja teine sõbranna täielikes naerukrampides ja näost lillad.

Hiljem võid veel lisada, et tegelikult unistad temast kogu aeg ja ta postrid juba kaunistavad su seina. Noh, et asi naljaks pöörata. Seekord see osaliselt isegi õnnestus. Ja ice-breaking oli tehtud. Aga ma ikka ei soovitaks seda ise järele proovida.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Minuarust on see meganaljakas juhtum!!!!! 10punni kohe!!! Tegijatel juhtub ja hästi juhtub....igatahes tegite/tegid uue norraka sisseelamise eriti kergelt, igatahes sai ta aru, et teda on MÄRGATUD :D

Tõesti, nagu filmis!!! :)