19.10.07

Tervitusi turvamajast

Seoses Ülemkogu toimumisega olime paar päeva politsei kõrgendatud tähelepanu all. Kopterid muudkui lendasid ja vaesed pudi-padi müüvad tädid löödi ka metroost minema. Purskkaevude allee oli väravatega ümbritsetud ja kohati oli ligipääs jõele piiratud. Naabermaja elanikud said garaažisõitmiseks politseieskordi. Nüüd lendasid Brownid, Ansipid, Sarkozyd jt minema ning snaiprid pakkisid oma kohvrid kokku.

Normaalne elu jätkub.

Normaalsesse ellu kuulub trippimine, mida nüüd lõpuks siia jõudnud Vikyga ka tegema hakkame. Esialgu ootab meid Porto, aga kui seda enam vaadata ei taha, siis ostame Portugali kaardi ja läheme mujale... Kui me Gruusias ellu jäime, siis ei tapa meid miski :) Linad võtame kaasa, kui peab rannas magama.

4 kommentaari:

Kaarel ütles ...

Kui te vikyga ükskord Portosse jõuate soovitan üles otsida mõne söögikoha kus pakutakse [Franzesinjasid] Põhimõtteliselt on tegemist suure röstitud võileivaga mille vahele on pandud väga palju suurepäraselt valmistatud liha ja eriline kaste. Mulle öeldi, et neid pidigi saama ainult sealt piirkonnast. Ja isegi kui neid leiab kuskilt mujalt, siis pole nad kohe kindlasti mitte nii head. Tähelepanu tuleb pöörata kastme valikule! Need asjad viivad keele alla ;)

Raul ütles ...

Lissabonist natsa lõunasse jääb selline asi nagu Praia monte velho !
Palun külastada, tekib maailma lõppu jõudmise tunne ja paradiis:)

http://www.klooster.ee/portugal/ookean1.jpg

Anonüümne ütles ...

Hansapanga (telefoni-)klienditeenindus on tase. Thumbs up!

Kaie ütles ...

Minu meelest Hansapanga klienditeenindus on üleüldse tasemel vorreldes muu maailmaga (praegu tahaks Saksa pangad maa alla kiruda).