Mis on Eesti toit? Hapukapsas ja hakklihakaste? Või mis?
Täpselt sellised küsimused kummitasid meidki... Kõigele lisaks oli üks kriteerium veel: toorained peavad olema kättesaadavad. Kaaskondlased tulid appi ja nii saabus meile Eestist kruup. Ülejäänu panime kokku kodustest vahenditest:
Eelroog:
-värskelt küpsetatud rukkileiva kakukesed (ahjusoojad);
- lisandiks munavõi;
- soovijatele kiluleivad;
- soolase kõrvale Kalevi komme ja šokolaadi;
- kõhu ergutamiseks Saaremaa puhast.
Põhiroog:
- kartulikruubipuder sealihatükkidega;
- lisandiks hapukoor;
- hautatud sealiha omas mahlas;
- tomati-kurgi-hapukoore salat;
- seened.
Magustoit:
- õunapommid vaniljejäätisega;
- kohv Vana Tallinnaga.
Putru võeti juurde. Usu või ära usu.
Pilt tööprotsessist: pudrunuia asemel toimib ka harilik valge veini pudel.

4 kommentaari:
Väga nutikas :D see pudrunuia värk
Päris hea!
Kuna uuesti Eesti toitu tehakse?
No me võime ju su külla tulles minna vene poodi rüüstama. Sealsetest toorainetest saab kokku küll.
:)
Postita kommentaar