10.3.06

Aasta teod 2005

Tähendab, kallid sõbrad...

Teie ees on kaks üliidiootset ja üks üsna idiootne leiutist.

Spa on Belgia veebränd. Tuntud ja kallim kui prantslaste Vittel või Evian. Aga noh, teatavasti on veega keeruline mingeid trikke teha, aga ometigi peab hoidma klienti enda juures. Seega mõtlesid kallid ajud välja kolm asja...

Lubage mul tutvustada:

1. koht: Spa jääkuubikud!

Igasse tetrapakki (trademark :P) on pakitud 3 blokki jääkuubikuid puhastava Spa veega. Igas blokis 8 kuubikut. See tähendab kokku 24 kuubikut jääd. Ja ei, te ei leia seda poest sügavkülmast, vaid veeletilt. Saate ise kodus sügavkülma panna. Vapustav, jääkottidest me pole kuulnud eks. Lähen homme poodi, et teada saada, palju see nali maksab.

Kusjuures õppejõud joonistas tahvlile jääkotid ja seletas nende tööomadusi. Ja küsis, et kas me teadsime, et jääkotid on olemas. DO I LOOK LIKE AN IDIOT?

Vahel on küll tunne, et aju alahinnatakse. Aga vähemalt ta nõustus, et sellise asja peale annab ikka tulla marketinginimestel. Olevat ikka liiga naeruväärne. Üldjoontes on tore õppejõud ning tema jääkotiteooria võis tuleneda sellest, et tervel ruumil olid üllatunud näod peas, kui nad kuulsid Spa jääkuubikupakist. No ei usuks, et see on võimalik.

2. koht: Spa verstuiver (e spray)

Ojaa... Muuhulgas on toode värskendav teie nahale ja sobib kõigile nahatüüpidele. Tasakaalustab naha normaalse pH. Võib kasutada terve päeva vältel, olgu rannas, pikal reisil või kontoris.
Aplaus!!!
(Teise koha sai ta sellepärast, et kui inimene ei suuda reisil niisama veega käsi niisutada, siis ehk on abigi.)

3. koht: Spa rolling-bottle
The bottle you roll


Raske on ju valada suurest pudelist vett klaasi. Seega peab pudel rulluma. Vot.

Kolmanda koha sai sellepärast, et kindlasti on lihtsam. Aga idiootne on sellepärast, et see pudel vett maksab 4 eurot (3 liitrit) ja nagu suudame küll pudelit niipalju tõsta. 2 liitrine pudel Spa vett maksab euro ringis minu mäletamist mööda.


Pole andmeid, kas keegi neid jaburdusi ostab ka. Usun, et suurt pudelit ehk isegi ostetakse... Muide, pudel ei ole üleni ümmargune, vaid kumer ainult kahelt poolt.

Aga nüüd te teate, miks ma tahan tegeleda turunduskommunikatsiooniga eks...

Kui äge sa pead olema, et firma juhtkond annabki loa sellised asjad turule tuua? Ja annab selleks raha! Ma saan aru küll, et ettevõte on faasis, kus kliendi hoidmiseks tuleb teha trikke, et kasum ei langeks. Kas idiootsusi? Mida veel?

Jään ootama huviga, millega Spa sel suvel turule tuleb. Need tooted olid pärit 2004. ja 2005. aastast.


Ahjaa... Palmolive'l on oliivpiimaga duššigeel ning seep. Ja mina arvasin kogu aeg, et oliividest saab õli...

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma muidu olen ka ikka arvanud, et oliviidest õli saab...a ju siis olen liialt kitsa silmaringiga olnud! :P

Ja jäin ka pikemalt mõtlema SPA jääkuubikutele, iseenesest ju hea, et jääkuubikud tehtud puhtast veest, mitte suvakast kraaniveest, kuid üks asi häirib mind tõsiselt-paki suurus!!!!..nagu sügavkülmas meeletult ruumi oleks, seepärast jääkotid siiski paremad...ja tglt saab ju pudelist ka vett neisse valada...tglt Triin, sa harid end seal meeletult ja sellest tarkusest jõuab õnneks ka osa siia sinu blogi kaudu (Y)!

Oliivipiim....sry a ma ikkagist ei leia seost piima ja õli vahel! :P

Triin ütles ...

Muideks... vaatasin Kahvit ja seal vahepeal tuli ka oliivipiimaga Palmolive'i reklaam. Ilmselt on midagi uut avastatud :P

Triin ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.