30.12.05

Minu soovid...

"Põhjuseid on palju. Aga ütleme, et kõige olulisem on see, et sa elad Oma Loo järgi."

Poiss ei teadnud, mis on Oma Lugu.

"See on see, mida sa alati oled igatsenud teha. Nooruses teavad kõik, milline on nende Oma Lugu. Siis on kõik selge ja võimalik, inimesed julgevad unistada ja igatseda kõike seda, mida nad tahaksid elus teha. Kuid mida aeg edasi, seda enam hakkab sekkuma mingi salapärane jõud, mis veenab neid Oma Loo võimatuses."


/---/

"See jõud tundub olevat hävitav, aga tegelikult aitab ta meil elada Oma Loo järgi. Ta valmistab ette meie vaimu ja tahet, sest sellel planeedil siin kehtib üks suur tõde: oled, kes sa oled, ja teed, mis sa teed - kui sa kõigest hingest midagi tahad, siis sellepärast, et see soov on sündinud Universumi hinges. Ja see on sinu maapealne ülesanne."


Paulo Coelho "Alkeemik"


Ärgem unustagem unistada ning unistusi teoks viia, olenemata sellest, mis takistusi elu teele veeretab. Unistada on ilus ja miks ka mitte? Ja unistamiseks ei ole me kunagi liiga vanad. Seda tuleb ilmtingimata meeles pidada. Soovin, et igaüks leiaks Oma Loo ning suudaks selle järgi ka elada, hoolimata sellest, mida teised sellest arvavad.


Ärgem unustagem naeratada ka siis, kui enam ei tahaks. Kõigepealt naeratada iseendale ja uskuge, ühel hetkel võib maailm hakata vastu naeratama, ei tasu ära ehmuda. Ärgem unustagem ka naerda, see vabastab meie sees oleva lapse ning siis on ka unistamine kergem.


Soovin kõigile päikeselist unistamist ja iseendaks jäämist...

Kommentaare ei ole: