26.12.05

Omletipann!

Täna tuli telekast TopShop, on selline jah? Ja seal oli müügil, usute või mitte, omletipann. Käepideme sisse on ehitatud patendeeritud mehhanism plaatide tõstmiseks, et saaks valmistada maitsva omleti, just sellise nagu ise soovite. Ja see pole veel kõik. Te ei pea sellega ainult omletti tegema. Võite teha ka pannkooke. Valmistage maitsvaid värskete marjadega pannkooke! Muideks, kui ostate KOHE praegu, saate kaasa TASUTA klaaskaane ja see pole veel kõik!!! Te saate ka väikese panni, millega on mugav omleti sisse pandavat ette valmistada. Uskumatu! Ja seda kõike vaid 449 krooni eest. Ärge magage maha seda uskumatut pakkumist! Helistage kohe!

Teate... Mida veel??? Inimesed nälgivad Aafrikas ja oleks omletipudru üle ka rõõmsad (sest omletipuder tekib tavalise panniga,umbes nagu tavalise pesupulbriga ei saa asju puhtaks ja tavaline shampoon ei pane karva läikima).

Aga midagi positiivset ka. Päkapikud suutsid sel aastal väga positiivselt üllatada. Sain täitsa toredaid kingitusi. Eriline heameel on mul venna isetehtud kinkekaardi üle :)

Ja kas te ikka olete käinud linnast väljas ja näinud kui ilus kõik on? Lihtsalt imeline. Täna käisin pilte ka tegemas, aga nii halb olen veel, et pildi peal ikkagi ei näe kõik nii hea välja. Minge metsa, ausalt! Vaadake, kuidas puud on lume all lookas ja päästke mõni kuusk lumevaiba alt (ning vaadake, kui pikaks nad saavad). Ilus. Ilus. Ilus on Eestimaa. Vot.

Kommentaare ei ole: