27.5.06

Sünnipäev vol 1

Kolmapäeval pidasime minu sünnipäeva. Lisaks Bea, Ilena, Gabriella ja Renate sünnipäevale. Need, kes nüüd ehmatusest lakke hüppasid, siis ei, teil on võimalus oma õnnitlused mulle edastada rohkem kui kahe järgneva kuu jooksul ;)

Igatahes kui ma õigesti mäletan, siis nii vara pole ma oma sünnipäeva tähistanud, kaks kuud hiljem küll, aga varem, ei. Samas, arvestades, et jõule pean ma oktoobris, siis on täiesti graafikus.

Sünnipäevapidu oli meeletu. Kinkisime Gabile uue boyfriendi, ma sain siiski midagi praktilisemat. Hiljem jätkasime omaseks saanud Porterhouse's, mille parim omadus on see, et laua peal VÕIB tantsida.

Aga kogu ülejäänud nädal möödus poolunes, mille tõestuseks on fakt, et paar tundi tagasi küsisin Gabilt, et kas ikka on laupäev või on juba pühapäev? Viimane variant oleks mulle väga vastumeelt olnud.

Lisaks kaalusin erinevaid karjäärivõimalusi, kultuurist pornograafiani ning panin osaliselt paika oma järgneva kahe kuu reisiplaanid. Kindel on see, et kodus olen ma hiljemalt Viljandi folgiks ning minu tõelised sünnipäevapidustused algavad 28. juunil Stingi kontserdiga Tallinnas.

Pilte ka...

Gabi ja ta uus boyfriend Danny

Gabiga stjuuardess-ettekandjaid etendamas

Oma esimest kingitust avamas ja avatult. Taustal Luv (samal õhtul püüdsime salsaga oma abielu päästa, õnnestus) :D

Hea, et kaugelt ja udune...

Kommentaare ei ole: