19.5.06

Mõned tähelepanekud

Konditsioneer põhjustab nohu (seda ma teadsin varem ka, aga katsetasin enda peal ka).

Leedu ja Soome said edasi (Jurovisjoonist muidugi), mis on positiivne. "Vote for the winners". Lisaks sai edasi palju riike, millel oli väga kole laul, no Türgi näiteks ja veel palju riike, mille laulu ma ei mäletand isegi siis, kui lauljat näidati, Albaania näiteks.

Saksa Vogue's oli intervjuu Donatella Versace'ga, kelle vannituba oli suurem kui mu Tartu korter ning kellel on umbes 2000 parfüümi tähestiku ning lõhnanootide järgi järjestatud. Selle koha peal ütlen ma taas, et inimesed nälgivad Aafrikas.

Kui te pühapäeval Ärapanijat ei vaadanud, siis tehke seda netist (tv.ee). Juur ja Oja lugesid kahte erinevat Cosmopolitani eelmisest aastast. Intervjuud olid vastavalt Jennifer Lopezi ning Jessica Albaga. Mõlemalt oli küsitud täpselt sama kreisi küsimus (midagi puusade ja kehakaalu kohta) ning mõlemal oli detailirohke haige vastus. Sõna-sõnalt sama (ainult Albal oli 1 lause rohkem). Masendav. See muidugi tõestab taaskord kui mõttekad sellised ajakirjad on :)

Lõpetuseks. Kõigi poolt palavalt armastatud George W Bush ning tema (PR)meeskond otsustasid näidata mehe inimlikumat poolt Valge maja ühel õhtusöögil. Videot näeb siit. Hoiatus: kohati väga naljakas.

Kommentaare ei ole: