20.2.08

Raamat on laual

Vahel kaasatakse ettevõtmistesse. Seekord Maria.

Võta lahti endale kõige lähemal asuv raamat ja kirjuta antud raamatust oma bloogi välja esimene, viimane ja kuldne lause (st. suvalise koha pealt lahti tehtud ning vasaku käe pöidla all olev lause). Muidugi avalda lõpuks ka raamatu autor ja pealkiri ning viska pall edasi järgmisele kahele blogijale.

1. Recently, a multi-cultural vision of political community has become popular, both in theory and in practice.
2.Only then will an environment conductive to the creation of a tolerant multi-cultural political community described in the Introduction be created and nationalism be 'tamed'.
3. In 1995 the Russian parties managed to create electoral blocks and gain seats in Parliament (Table 3.4), but their alliances were short lived.

Surematu teos: Dovile Budryte "Taming Nationalism? Political Community Building in the Post-Soviet Baltic States"

Järgmisena võiks letti astuda... Hah. Ma panen rohkem kui kaks, ei huvita. Dea (kaotasin ära blogi aadressi :S), Egert, Kadri, Kaie, Mariliis, Mehis.

Elame-näeme. Uus maraton algas.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Karramba ma ei ole viitsinud siia blogisse mitte muhvigi kirjutada. Miskipärast on elu ise sundinud mind midagi sellesarnast pidama hi5-s!!! Võin teha kopi-peist muidugi kauninimelisse bloogi. Olgem ausad. Võtap peaaegu palli vastu.