18.5.05

Arnold Oksmaa on tagasi, jälle...

Eestis hakkab ilmuma inimsuhete ajakiri "INIMESED".Eesti kirevale meediamaastikule tuleb juunikuus ajakirjade osas täiendust,nimelt hakkab kord kuus välja tulema uus inimsuhete ajakiri "INIMESED".Uue meelelahutusliku ajakirja sisu saab olema pered, lapsed, inimesed janendevahelised suhted ning vaba aeg. Eelkõige pühendub ajakiri inimlikkusepiiridele ja nende väärtustamisele Eesti ühiskonnas.

Ajakirja "INIMESED" projektijuht on 25. aastane noor poplaulja jameediatäht Arnold Oksmaa. Projektijuhi sõnul tõstatakse esile ühiskonnasenim boleemikat tekitanud suhted inimeste vahel ja nende murelikud kirjad.

Ajakirja hakkab välja andma erakapitalil meeskond, kes ka rahastabveebiportaali loomist ja ajakirja elulhoidmist. Oksmaa sõnul, saavadinimesed ja pered ise ka kaastöid saata kui veebiportaal mõne nädalapärast valmib. Vastava paarinädalase koolituse ajakirjaniku töös saiArnold Oksmaa ühe ajalehele kaastöid tehes, ja selle ajalehe peatoimetajasoovitas ka Arnoldil kätt proovida meediamaastikul.

Loomulikult on kasuks tulnud minu hea suhtlemine ja isiku tekkeluguajakirjanduses, nentis Oksmaa. Kui Anu Saagim on ühe kollase ajakirjapeatoimetaja, siis miks mitte mina ei võiks proovida ja eluga edasi minna,ütles uudisele Oksmaa. Esialgu tegutseme Järvamaal pubi "Kaval-Ants"juures, kus ka minu bänd Syltan saab iganädalalse töö, ning selle omanikotsib ka eluks uusi väljakutseid ja mina kolisin elama Järvamaale, ütlesOksmaa. Plaanitu kohaselt ilmub esimene ajakirja "INIMESED" number 10.juunil nii lettidel kui ka portaalis, ning mis on väärtuslikumad eluks kuiinimsuhted ja nende probleemidest rääkimine.

Ulmik&Partnerid Eesti.
Arnold OksmaaAjakiri "Inimesed" projektijuht.
tel: (mp elisa +372) 56 20 1086
e-post: arnold_oksmaa@hotmail.com
www.rate.ee/users/arnoldoksmaa


Kommentaare ei ole vist vaja. Tudengilist mulle meeldib.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Midagi lõbusamat kui see youtube ma pole oksmaast näinud: http://www.gossip.ee/articles/835