12.10.05

Teekond...

Otsin Eestist kaasa Anne marmelaadikomme. Yhe paki. T2na leidsin sealt pakist Teekonna kommi. Natukene symboliline t2hendus... Hommikul arvasin, et see on lihtsalt naljakas, aga nyyd on see veider ka.

Kolisime kontoriga uude majja. V2ga posh ymbruskond. Ainult arhitektid ja advokaadid ja juristid. Hea uudis on see, et smoothie bar on nyyd kontori l2hedal. Ma tunnetan, et raha hakkab rohkem minema. Mis parata. Need, kes ei tea, mis smoothie bar on... noh kuidas ma nyyd seletaks. N2mma. K6ige n2mmamad kokteilid. N6me s6na see n2mma ma mainiks 2ra.

Mis veel? Varsti saabuvad kylalised. Kreet on teel. Peaks mingi 1,5 n2dala p2rast kohal olema. Ja n2dal p2rast seda saabub Liis. No ma loodan, et ta toob riisihelbeid. Pean seda talle mainima.

Vihma sajab. Uskumatu, eks? Arvestades, et ma olen Iirimaal. J6le m2rjaks saan kogu aeg, aga ma j22n ellu. K8hides, aga siiski. Mis ei tapa, teeb tugevaks. Aga kavatsen osta kummikud, sest m2rjad jalad on ebamugavad. Jah... mina ja kummikutes. Luban sellest naljast pilti teha.

Koduigatsus on palju v2iksem kui enne kodusk2iku. Yllatav. See on suur positiivne kylg, sest et nii on v6malik siinolekut nautida.

Teid nagunii huvitab, mida ma pyhap2eval tegin (no tegelt ei huvita, aga ma ikka ytlen). MA EI K2INUD POES! Hahhaa... mitte yheski! Absoluutselt. See on viinud minu riiuli kylmkapis tyhjenemise 22rele, aga ma ei l2inud poodi, sest ma olin laisk ja k2isin hoopis Robbiega brunchil ning ylej22nud p2eva j6ime yhte tassi teed minu juures ja r22kisime mitte millestki. P2rast seda k2isin kinos (sest see oleks juba liig olnud, kui see oleks ka 2ra j22nud). Tara Road. Ei midagi erilist, aga vaadatav.

Ja laup2eva 6htul tegime t88kaaslaste-s6pradega tortillasid ja l2ksime k6ik koos hulluks. V2ga l6bus. Pildid on ka. Veel l6busamad. Porno.

Kirjutage ja joonistage mulle. Ausalt.

minu nimi
Apt 46
25 Wolfe Tone Str
Dublin 1
Ireland

J2llen2gemiseni!

2 kommentaari:

Kaie ütles ...

Tsauki! Minuga on kõik korras - mul oli lihtsalt sügisvaheaeg, mille ma veetsin Washington DC-s. Luban, et kui olen reisiväsimuse välja maganud, siis kirjutan sulle. Kuna sa rääkida saad, mulle sobivad praktilised kõik ajad? Suure suured kallid kõige kallimale Triinule!!!

Anonüümne ütles ...

Nädala pärast olen kohal. Ühes paki Rakvere õllesigaritega ;)