19.4.05

I could be a porn star

Esiteks vigadeparandus: täna nägin oma suureks üllatuseks, et noormees Veiko hinnasilt oli neoonkollane, mitte roheline. Mul on häbi, et ma suutsin nii suure asjaga mööda panna.

Teiseks juhtus nii, et seoses mu uue hobiga internetis lollidel saitidel käia, pakuti mulle tööd, oot kuidas see nüüd oligi...

Hello there hun, how ya doing? I'm with an ad agency langdurham.com andpretty much I'm promoting girls who'd like to earn $60+ a hour forbeing viewed on webcam, YOU WOULD NOT HAVE TO STRIP I personally knowKatie from katieshack.com and she makes well over $80 a hour for aNON-NUDE site, which sounds crazy I know for not even stripping, butthat's guys for ya. A portion of all site profits will also be going to support the charity of your choice.

Ja sellele järgnes pikem kiri. Ei hakka siin kõike välja tooma, aga kutt lubas saata kas või oma autojuhiloa koopia, et tõestada, et ta räägib tõtt. Lisaks sellele, pange tähele, oli ta lisanud oma keskkooliaegse soovituskirja, mille oli kirjutanud mingi õpetaja, selleks, et ta mõnda ülikooli saaks eks. Õpetaja telefoninumber oli ka. No tõesti, ma ei suutnud otsustada, kas nutta või naerda.

Get real man! Ühesõnaga, kui keegi on huvitatud, siis mul on AIM, MSN ja mobla :D Ja pikk kiri ka.

Hetkel tuli mul just idee, et eriti naljakas oleks kuulda, kuidas see tema arvates toimib. Aga noh naljakuu saab varsti läbi, sellega ka naljategemine. Kõigele lisaks, ma ei viitsiks sellepärast hakata kedagi oma MSNi lisama, isegi riietes. Oleks Ameerikas, tekitaks sellest mõnusa kohtuasja, mingi virtuaalne ahistramine või midagi, saaks taskuraha.

Midagi oli veel, aga õnneks läks meelest.

Ahjaa, lollilt saidilt leidsin tegelikult ka mehe, kes muidu on ainult mu unenägudes. Ainult, et ma unustasin ta salvestada. Shame, pean unes edasi vaatama.

Kommentaare ei ole: