29.1.09

Bienvenido a Madrid!

Jaanipäeva peame sel aastal Hispaanias (sest Eestis on seda juba ju peetud!). Just otsustasime. Teiseks tahaks näha, kas kunagisest keeleõppest ka midagi kasu oli. Ühtlasi peaks see reis selgitama, et keelt endiselt ei oska ja õpi hoolega edasi!

Dilemma töö versus puhkus lahendasin lihtsalt sellega, et vean oma kodukontori kümneks päevaks Madriidi ja kuna selle aja sees on rohkelt puhkepäevi, siis ei tohiks probleeme tekkida ajajaotuses. Teatavasti on olemas e-mail, Skype (sest on olemas nett) ja vajadusel leian ka telefoni. Teadupärast ostsin ma transpordikaalutlustel ka pisikese läpaka.

Aga see, mis tuleb pärast seda... selle pileteid veel ei ole, aga plaan on jõus.

Seega tuleb teha kõvasti tööd ja näha veel rohkem vaeva, siis tuleb armastus ja puhkus.

3 kommentaari:

Kaie ütles ...

Ootan teid endiselt ka mulle külla... Kauges lähitulevikus või nii (defineeri sobivalt) :)

Triin ütles ...

Hehee :) Ikka, aga sa pead enne otsustama, kuhu me sulle külla tulema peame. Berliini ju otselende ei ole ja no sinna ringiga lendamine tundub ikka kummaline. Ehk taastub :)

Kaie ütles ...

Jaa, ma üks päev just vihastasin, kui juuliks Eestisse lennukipileteid ostma hakkasin. Põhimõtteliselt Berliinist New Yorki jõuaksin hetkel vist väiksema aja- ja rahakuluga:S Ja suveperioodiks ei ole kahjuks ükski lennufirma Berliini tagasi lennuplaani pannud. Võibolla pean tõesti siis asukohta muutma ja siis teid uuesti külla kutsuma;)